Kan man glemme, hvordan man står på rulleskøjter?

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nogle ting, som, når man først har lært dem, så glemmer man dem ikke igen, for de sidder så meget indlejret i ens krop og sind, at man hurtigt finder tilbage til, hvordan man gør, hvis det er lang tid siden, man har udført noget bestemt.

Især hvis man gjorde det meget tidligere, så er det nemmere for kroppen at genkalde sig det, for det er så fastmonteret i en, at det kommer helt ubevidst frem, så det kører helt på automatik, og man ikke skal tænke over, hvordan man gør det.

Faktisk bliver det helt forkert, hvis man skal forklare, hvad man er ved at gøre eller nogle gange ligefrem sætte farten ned, for det er helt atypisk af, hvad man plejer at gøre.

Det er da klart, at kroppen måske står af på nogle områder, så det er praktisk umuligt for en at udføre det givne, men derfor ligger det stadig i en at kunne gøre det.

rulleskøjter

At stå på rulleskøjter vil de fleste altid huske

Det gælder med at cykle, men det kan sådan set også handle om, når man står på rulleskøjter, for der er mange, der kører på den slags, mens de er unge.

Når de så bliver ældre, så opdager de, at de kan køre på arbejde på rulleskøjter og tilbagelægge andre små afstande på de her sko med hjul under.

Det er måske så nogle år siden, man sidst kørte på rulleskøjter, men som regel finder man hurtigt frem til, hvordan man gør det.

Det kræver bare lige, at man vænner sig til det, og så kommer det hurtigere til en, end da man skulle lære det til at begynde med.

Og hvis man så bare bliver ved med at holde det ved lige, så er der endnu mindre chance for, at det skulle forsvinde fra en.

Flere Nyheder