Balletundervisning i Valby gør dig i godt humør

30 september 2020 admin

Kom i bedre humør med dans

Der er mange, mange måder at komme igennem en hård periode på i sit liv. Det kan være ved at tage en god snak med sine veninder, drikke en kaffe med en nær eller bare gå en lang tur for sig selv. Det kommer an på, hvad du som menneske, har aller mest brug for i en svær tid.

Måden hvorpå man bliver lykkelig er derfor forskellig fra person til person. En velkendt måde er dog at bevæge sig fysisk og komme ud og få lidt frisk luft. Derfor er dans også en oplagt mulighed, når det kommer til dét at blive glad igen. Og ballet er ingen undtagelse.

Ballet er en klassiker 

Vi kender den nok alle sammen – den klassiske dans: ballet. Det er ikke den mest udbredte dans iblandt dansere, men er derimod stadigvæk en meget velkendt én. Balletdansen er kendt for dens elegance og stammer fra den franske skole. 

Ballet handler om at være høj på tå og lave pirouetter. Men det handler også om føle dansen og leve igennem dansen. Når folk generelt beskriver dans, og hvad det betyder for dem, er det for de fleste også en måde at komme igennem hverdagen. 

Dans det væk

Med andre ord: Du danser det væk. Dans kan både være en måde at komme ud med sine aggresioner på og betyder for mange derfor alverden. Ballet kan for nogle være noget af en dans at starte med, men alle er dog altid velkommen – selvfølgelig er det behjælpeligt jo før du starter. 

Det betyder, at hvis du har en drøm, som aldrig er blevet udlevet indenfor balletten, kan du altid udleve drømmen enten mellem din datter eller søn, hvis de går med den samme balletdanser i maven. Du kan tilmelde dem forskellige hold, og dette er blot én af mange af balletundervisning i Valby https://www.balletteatret.dk/, men der findes selvfølgelig stadigvæk flere steder i København omegn. 

Flere Nyheder