Danmarks chancer til EM 2020 – en analyse

14 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Danmarks chancer til EM 2020 - en analyse

Hvad er herrelandsholdets chancer egentlig ved EM 2020? Det ser vi nærmere på her.

Til næste år skal der spilles slutrunde til EM 2020, og kvalifikationen er da godt i gang, men det er svært at sige noget entydigt om, hvorvidt Danmark kan komme til slutrunden – og for den sags skyld gå langt derfra.

Selvom man nok kan blive enige om, at det går lidt trægt for tiden ved de seneste kampe for Danmarks direkte vej til kvalifikationen til EM 2020, så er chancerne her faktisk lyse.

Landsholdets form er rigtig fin, og førstepladsen i puljen er slet ikke umulig, og faktisk er der flere chancer for, at vi kam kvalificere os alligevel.

Vi kan blive bedste toer, vinde ved play-off, og så var der lige det med, at vi var de bedste i vores pulje ved Nations League sidst, så der faktisk er gode muligheder for, at landet kan komme til slutrunden ved det europæiske mesterskab 2020.

Skulle vi så komme dertil, hvad er mulighederne så for, at Danmark kan gå langt ved denne slutrunde?

Når Danmark kommer langt, så vinder vi det hele. Dertil skal vi bare kigge på EM 1992, men det er også et enkeltstående tilfælde.

Men vi skal huske på, at Europa har nogle af de stærkeste hold i verden, hvor vi da lige kan fremhæve Italien, England, Tjekkiet, Kroatien, Spanien, Tyskland, og selv Schweiz havde vi det lidt svært mod sidst.

Kroatien blev som bekendt nummer to ved sidste VM, men de nævnte også kampen mod Danmark som en af deres sværeste.

Spanien og Tyskland er altid svære modstandere, så selv i det første puljespil kan det blive svært.

Men rammer Danmark formen og udnytter deres stærke positioner, så kan vi måske vedligeholde statistikken med at være ubesejret gennem de sidste mange år faktisk.

Det er bare med at heppe på Danmark hele vejen.

 

 

Flere Nyheder