Derfor er landsholdets resultater vigtige på flere fronter

16 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Derfor er landsholdets resultater vigtige på flere fronter

Glæder du dig også til at se, om det danske herrelandshold i fodbold kan kvalificere sig til EM 2020? Der er faktisk meget mere på spil, end man lige tror.

Danmark har heldigvis haft en nogenlunde opadgående kurve i deres form på det danske fodboldlandshold på A-niveau for herrer gennem de seneste par år, og flere fodboldeksperter fra ind- og udland taler da også om, at vores hold er det stærkeste, der længe har været, og hvis alt går op i en højere enhed, så kan vi nå langt.

Og det er ikke kun en sejr ved en eventuel finale ved EM 2020, der er på spil her, for der er faktisk mange flere ting på spil, end der måske lige bliver nævnt af kommentatorerne, men det er værd at tage med.

Informationerne er ikke kun for fodboldnørder, selvom den slags elsker at analysere de mindste ting, men disse aspekter kan også belyse for fans, der mest er til landsholdsfodbold, hvorfor det er så vigtige ikke kun at komme langt, men også at spille alle kampene.

Undrer du dig måske over, hvorfor nogle hold spiller videre i gruppespillet, selvom de reelt ikke har en chance, eller hvorfor landsholdet stillede op med et vikarlandshold, da man ikke kunne blive enige blandt spillernes og ledelsen om vilkårene?

Det er jo ikke kun, fordi man gerne vil hjælpe de andre og overholde ens kontraktlige krav og spille til det sidste, men også fordi, man kan få en straf, hvis man ikke deltager.

Og et resultat i en – på papiret – ligegyldig kamp kan ikke alene give lidt PR og eventuelt penge for holdet, men det kan også have betydning på sådan et område med, hvor holdet kommer til at ligge på verdensrangslisten.

Det er denne liste, man bruger, når man skal parre holdene sammen til kvalifikationsrunder, og her er det bare bedst at være så højt oppe som muligt. 

Flere Nyheder