Forbered dig til OL 2020

14 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Forbered dig til OL 2020

Nu er det snart tid til igen at planlægge, hvordan man skal opleve den næste omgang Olympiske Lege.

Det kan føles som kort tid siden, at mange danskere sad klinet til skærmen for at se håndboldherrene udradere de franske verdenemestre, så Danmark for første gang kunne høste OL-guld i herrehåndbold – jublen vil ingen ende tage.

Men det skete faktisk i 2016, hvilket vil sige, at vi allerede næste år skal til at gøre klar til endnu en sommer, hvor sendefladen er dækket af vidt forskellige sportsgrene.

Nogle danskere følger periferisk med, mens andre følger intenst en enkelt sportsgren eller få eller opdager nye sportsgrene, som de finder (ny) interesse for.

Er man ikke til sport generelt, bliver det svært at komme udenom den sommer, når man tænker på, at hele verden skal samles – som tanken var med de moderne olympiske lege – til at se og opleve sport.

Ofte går der dog politik i den, men hovedfokus skal og bør være sporten.

i 2020 skal OL finde sted i Tokyo i Japan, og det betyder, at hvis du allerede nu går med tanker og overvejelser – eller bare som tradition – agter at opleve OL på nærmeste hold ved at se det med dine egne øjne i OL-byen på stadion, så skal du til at planlægge allerede nu, hvis du ikke har gjort det.

Japan er langt væk, man skal finde overnatning, tænke på tidsforskellen, men mest af alt få fat i – ægte – billetter til stadion, så du kan opleve sporten på forreste række, og det kan godt blive en dyr affære sammenlagt.

Er man mere til at opleve OL hjemmefra, så er der efterhånden så mange kanaler, medier og videre, der dækker sporten, at du næsten kan opleve alt, hvis ikke live såsom senere udsendelse, af de sportsgrene, du agter at følge.

Sæt kryds i din online TV-guide, når tiden kommer tættere på.

Flere Nyheder