Glæd ungerne med en trampolin til familiens have

06 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal ungerne mere ud og lege her til sommer? Så bør du forsyne dem med den rette motivation.

Et godt incitament til at tilbringe mere tid udendørs er lækre legeredskaber i haven. Du kan med fordel anlægge jeres egen legeplads i baghaven, forsynet med eksempelvis et gyngestativ, en sandkasse, et legetårn og måske endda en havepool og en spændende havetrampolin.

Trampolinen er et særdeles populært redskab til udendørs leg. Og så styrker dine børn såvel deres motoriske udvikling som deres udholdenhed og evne til indlæring ved leg på trampolin.

Hvordan vælger jeg den rette trampolin til haven?

Hvis du er i tvivl om hvilken trampolin du skal vælge er der hjælp at hente hos Hoppeguiden.dk.

Hoppeguiden.dk er din online guide til have trampoliner. I bloggen på Hoppeguiden.dk finder du artikler om trampoliner af forskellige typer. Du vil kunne læse om den mest hensigtsmæssige placering af din trampolin, og hvad du skal være opmærksom på når du anskaffer en trampolin til din have.

Du kan få information omkring de gældende regler for opstilling af frit stående trampolin. Og du vil kunne finde anvisninger på hvorledes du anlægger en nedgravet trampolin.

Find den rette trampolin med hjælp fra Hoppeguiden.dk

Foruden information om de forskellige trampolin typer kan du på Hoppeguiden.dk læse om de tre anerkendte trampolin brands BERG, JumpMaster og Salta. Alle tre brands stammer fra producenter som borger for de høje standarder og udelukkende sender trampolin i top kvalitet på markedet.

Når du køber en have trampolin fra BERG, JumpMaster eller Salta kan du være sikker på at din nye have trampolin kan holde i mange sæsoner. Trampoliner fra disse mærker er nemlig både solide og slidstærke og kan levere en god hoppekvalitet år efter år.

Du kan læse mere om have trampoliner, og finde inspiration til indkøb af familiens nye have trampolin, på Hoppeguiden.dk

Flere Nyheder