Golfgeni fra Danmark afviser anklager om vold og sexchikane

02 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Golfgeni fra Danmark afviser anklager om vold og sexchikane

Den danske golfstjerne Thorbjørn Olesen er kommet i stor medvind efter en skandaleflyvetur. Nu afviser han alle anklager.

Danskeren Thorbjørn Olesen, der til dagligt spiller golf på eliteplan, havde en noget omtåget flyvetur, hvis man tro på anklageskriftet, hvor han nok både har fysiske og moralske tømmermænd.

Tilbage i juli-måned står det i hvert fald ganske vist, at danskeren blev anholdt i England, nærmere bestemt Heathrow Lufthavn, hvor han ankom fra USA, Nashville for at komme til London.

Det blev dog en eventfuld flyvetur, som det danske golf-es nok håber, at tiden vil glemme.

Sådan så det i hvert fald ikke ud lige foreløbigt, at han mødte i retten under en høring, hvor et stort opbud af pressefolk var dukket op for at dække begivenhed i England.

Hvad skete der så helt eksakt på den flyvetur?

Det er svært at gisne om, når vi ikke kender sandhedens omfang, og vi må vente på, at der falder dom i sagen, men vi kan i hvert fald klarlægge, hvad der angiveligt skulle have fundet sted ifølge nævnte anklageskrift.

Danskeren skulle sammen med sit entourage være fløjet mod England, men undervejs på flyveturen skulle Thorbjørn Olesen var blevet så fuld, at han både forsøgte at kysse en kvinde mod hendes ønske samt forsøge at komme op at toppes med andre på flyet.

Og vi taler ikke om en lille beruselse, for Olesen skulle efter sigende have været så fuld, at han tissede omkring i flyet og skulle have hjælp til at finde sin plads.

Olesen havde ellers lige deltaget i en prestigefyldt golfturnering i USA, hvor det var gået fint, op på den internationale rangliste af golfspillere er han også blandt de bedste af danskerne.

Er Olesen rigtig uheldig, så kan han risikere op til seks månedes fængsel, mens sandsynligheden nok nærmere er en bødestraf – hvis han bliver fundet skyldig.

Flere Nyheder