Kendt dansk landsholdsspiller skal giftes

07 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Kendt dansk landsholdsspiller skal giftes

Den danske midtbanespiller Martin Braithwaite skal snart have ring på og kalde sig ærværdig ægtemand

Der kan ske mange ting for en fodboldspiller i livet, og det er ikke alting, der lige handler om den sport, man lever og ånder for.

Heldigvis er dog meget af det positivt, som da vi sidste år så den danske landsholds-stjerne Christian Eriksen blive far kort inden, der skulle være VM-afslutning i Rusland, som Danmark havde kvalificeret sig til.

Heldigvis passede alt korrekt, så landsholds-angriberen ikke løb på barsel, men derimod på banen for de rød/hvide ved slutrunden.

Nu er det så spilleren Martin Braithwaite – der tidligere var til at kende på banen for sit store, krøllede hår, men som nu sporter en noget mere trimmet frisure – der kan se frem til lykke i privaten.

Han fortalte nemlig ved træningsanlægget i Brøndby for landsholdet, at han snart skal giftes, så det også fylder en del i hans hoved, men ellers var der smil at spore hos spilleren.

Der er ellers rigeligt at tænke på angående sporten for Martin Braithwaite, for der er en grund til, at landsholdsspillerne er samlet for at træne.

Snart begynder det nemlig igen med de kvalificerende kampe til den næste omgang EM i fodbold.

Danmark kreerede et overraskende comeback i deres sidste kamp mod Schweiz, hvor de nåede at omdanne et truende nederlag på 0-3 til slutresultatet 3-3 i løbet af kampens sidste ordinære syv minutter plus tillægstid.

Der er flere kommende kvalifikationskampe at se frem til, hvor landstræner Åge Hareide skal forsøge at vedligeholde landsholdets statistik med ikke at tabe en kamp i ordinær spilletid i indeværende tid som rekord – hvis vi lige ser bort fra kampen, hvor vikar-landsholdet spillede.

Danmarks chancer for at kvalificere sig ser dog gode ud, da holdet klarede sig godt i Nations League op til kvalifikationen, hvilket giver dem en ekstra chance for at kvalificere sig, hvis de ikke gør det ordinært.

Angående Martin Braithwaite er han for tiden udlånt til klubben Middlesbrough fra spanske Leganés.

 

Flere Nyheder