Sponsorat sikrer dansk tennisstjerne

21 maj 2019 Søren Black
Sponsorat sikrer dansk tennisstjerne

Den danske tenniskomet Clara Tauson har fået en økonomisk håndsrækning, der sikrer hende penge de næste fem år. Dermed har hun fået de bedste betingelser for at kunne deltage i de turneringer, der sikrer hende den bedste udvikling.

Det har længe været diskuteret, om der nogensinde vil komme en dansk tennisspiller på niveau med Caroline Wozniacki. Men nu er der faktisk kommet et godt bud på hendes afløser. 16-årige Clara Tauson har i 2019 vundet juniorudgaven af Australian Open og dermed kvalificeret sig til sin første WTA-turnering. Derudover er det ligeledes blevet til turneringssejre i ITF-regi. De flotte resultater betyder, at Tauson i øjeblikket ligger nummer 383 på verdensranglisten. Og nu sikrer en stor pose penge, at det unge tennistalent kan fortsætte sin positive udvikling op af rangstien og dermed sikre sig en flot karriere inden for tennisverdenen.

Sponsoreret af Saxobank

Det er den danske rigmand Lars Seier Christensen, der via Saxo Bank-stifterens investeringsselskab, Seier Capital har indgået en femårig sponsoraftale med Clara Tauson. Ifølge aftalen skal sponsoratet understøtte det unge tennistalents udvikling. Der meldes dog ikke noget ud om, hvor stort bidraget fra Lars Seier Christensen er i kroner og øre. Men den danske rigmand har udtalt, at han sender pengene efter tenniskometen, fordi der er en risiko for, at hun ikke får den mest optimale træning og deltagelse i de rette turneringer, hvis hun ikke har de nødvendige økonomiske ressourcer. Og Clara Tauson har da også allerede haft glæde af pengene. De har nemlig gjort det muligt for hende at deltage i et træningsophold i Frankrig.

Arvtager til Wozniacki

De flotte resultater fra Clara Tauson har betydet, at der inden for danske tenniskredse snakkes meget om, at hun kan blive en arvtager til Caroline Wozniacki. Selv har Wozniacki da også kun ros at sende af sted til det unge tennistalent, som hun kalder for en stærk spiller, der i flere omgange har vist, at hun har evnerne og viljen til at nå helt til tops.

Flere Nyheder