Tronen vakler under Wozniacki

07 juni 2019 Søren Black
Tronen vakler under Wozniacki

Igennem mange år har Caroline Wozniacki været Danmarks ukronede tennisdronning. Men en ubehagelig gigtsygdom truer med at sætte en stopper for hendes karriere.

Da Caroline Wozniacki sidste år vandt Australien Open, skrev hun sig ind i Dansk tennishistorie på en helt fantastisk måde. Aldrig før hende har en dansk tennisspiller vundet en af de prestigefyldte Grand Slam-turneringer. Samtidig har Wozniacki også opnået den bedste ranglisteplacering for en dansker gennem tiderne. Med en ufattelig stædighed og en stærk baghånd, har den blonde spiller fra Farum skabt resultater med sin ketsjer, som kun de færreste spillere kan drømme om. Men nu kan tiden som vindende tennisspiler for Danmark snart være forbi. Spilleren kæmper nemlig for tiden med den leddegigtsygdom, som hun fik konstateret sidste sommer. Sygdommen giver hende mange smerter, mens hendes hænder og led hæver.

Resultaterne udebliver

Den ubehagelige gigtsygdom har desværre sat sine spor for Wozniackis præstationer her i foråret. Da hun senest tabte første kamp i French Open, blev det til et kedeligt hattrick for den ellers så rutinerede spiller. Inden da have Wozniacki nemlig også tabt i både Madrid og Rom. Nederlagene kom efter tre partier i den italienske hovedstad, et sæt i den spanske og så endelig blev det til en katastrofal nedtur i Paris, hvor French Open vanen tro afholdes. De mange nederlag har fået spekulationerne om et karrierestop for Caroline Wozniacki til igen at tage fart. Spilleren der fylder 29 år den 11. juli har helt tydeligvis ikke præsteret det, man har været vant til at se fra hendes stærke baghånd.

Bryllup og familie

Men det er ikke kun skader og gigtsygdomme, der kan få Caroline Wozniacki til at lægge ketsjeren på hylden. I 2017 blev den danske tennisspiler forlovet med den amerikanske basketballspiller David Lee, der nu har indstillet karrieren. Rygterne svirrer om, at der er inviteret til et gigantisk bryllup mellem tennisstjernen og hendes forlovede her i løbet af sommeren. Derudover vil et exit for Danmarks største tennistalent på nuværende tidspunkt betyde, at hun kan sige farvel til en særdeles flot karriere og samtidig undgå, at der kommer flere nederlag som dem, der har ramt hende her i foråret.

Flere Nyheder